Informace občanům

25.03.2012 20:29

https://obcane-obcanum.webnode.cz/

 

Vážení a milí spoluobčané,

dovolujeme si Vám jménem výboru občanského sdružení Občané občanům oznámit nové informace týkající se tlakové kanalizace a dění v naší obci. Veškerá dosavadní vyjádření našich právníků nasvědčují tomu, že referendum v otázce vybudování tlakové kanalizace v Píšti je ZÁVAZNÉ. K vyjádření našeho pana starosty a místostarosty o nezávaznosti referenda a pokračování ve stavbě tlakové kanalizace si Vás dovolujeme informovat, že neustále pracujeme a v nejbližší době podnikneme patřičné kroky k tomu, aby byl názor většiny voličů v referendu vyslyšen. V současné době zvažujeme na doporučení našich právníků podat trestní oznámení na starostu a místostarostu pro porušení zákonů.

Rádi přijmeme jakékoli podněty (i anonymně, ale pouze kultivovaně) a budeme se snažit všechny Vaše podněty i žádosti prošetřit k celkové spokojenosti a informovanosti nás všech. V případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat.

 

                                                 Výbor občanského sdružení Občané občanům 

 

Občanské sdružení je nejstarší a nejrozšířenější právní forma nevládní neziskové organizace v polistopadovém režimu v Česku. Činnost občanských sdružení je upravena zákonem o sdružování občanů č. 83/1990 Sb.

Občanské sdružení Občané občanům bylo založeno za účelem ochrany zájmů obyvatel obce Píšť a zlepšení životního prostředí. Na těchto stránkách Vás chceme informovat o zásadních věcech, které byste měli vědět a  nebo které se z různých důvodů z oficiálních zdrojů nedozvíte.

Cílem těchto stránek je mimo jiné umožnit neformální a necenzurovanou diskuzi, a získat informace.

 

Pokud se chcete stát členem tohoto občanského sdružení, nebo máte otázky neváhejte nás kontaktovat na email obcaneobcanum@seznam.cz. Členství ve sdružení je zcela dobrovolné, za člena sdružení se může přihlásit každá osoba starší 18ti let. Přihláška je zveřejněna v záložce